You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Akla yatkın maliyetli yangın kapıları, yangın eminği bâtınin yeterli korumayı esenlayacak kalitede kapılardır. Bu baplar, yönlü fiyatlarıyla biriyi can aracılığıyla yeğleme edilir. İşte tatminkâr maliyetli yangın bapları için bilmeniz gerekenler:

Yangın Kapısı temel amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

 Buna tahsisat, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın bapsı ile yekpare olacak şekilde kullanılan yangın merdivenleri yangına karşı düzenınacak önlemlerden biridir. Binada kâin kişilerin kesik müddet içinde autarı çıkarılmasını sağlayıcı bu merdivenler aynı zamanda öteki tabii afetler ya da menfi durumlara karşı da boşaltma dokumalmasını katkısızlar.

Emanet Zayiatını Önleme: Yangın çıkış kapıları, bina sakinlerinin hızlı tahliyesini katkısızlayarak kişi kayıplarını en aza indirir.

Yangın ve ivedi kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu düzen bazı modellerde düzgülü kapı koluna benzeşim. 

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması karınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla uğraş Yangın Merdiveni Kapısı ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın kapısı evgin çıkış karınin kullanılacaksa o bugün lazım koşulları / standartları sağlayan şu demek Yangın Merdiveni Kapısı oluyor yangın kapısı ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page